Avto
36 ogledov

Civic tudi kot karavan

Koncept Honda civic wagon Honda
Honda bo na avtosalonu v ženevi predstavila dva nova koncepta, civic wagon, ki napoveduje prihod karavanske različic civica in športnega modela NSX.

Razvojna različica modela civic wagon že ponuja močne iztočnice za zunanji dizajn končne velikoserijske različice. Ta nova izvedenka civica bo dodatno okrepila civicov prodajni program.

Koncept honda NSX | Avtor: Honda Honda
Študija nove honde NSX, ki se prvič predstavlja evropski javnosti, nakazuje možno smer razvoja notranjega dizajna nove generacije NSX-a. Zunanji dizajn ostaja nenavadno zvest originalnemu oblikovnemu konceptu in ohranja svojo nizko, široko držo z dinamičnimi in mikavnimi proporci, ki jih poudarjajo čista, moderna in preprosta obravnava površine z udarnimi detajli, ki izdajajo pozo super avtomobila in najmodernejši vtis.

Novost na hondinem razstavnem prostoru bo še predstavitev 1,6-litrskega dizelskega motorja i-DTEC iz Hondine nove serije Earth Dreams Technology. V modelu CR-V bo 1.6 i-DTEC na voljo z dvokolesnim pogonom in ročnim menjalnikom. To je najlažji motor v svojem razredu. Naprodaj bo od jeseni 2013.

Komentarjev 1
  • speris 00:35 10.februar 2013.

    ni mi jasno zakaj civic sedan type r ne prodajajo v eu? bedaki!