Avto
962 ogledov

Dela tako dobro, da jo želijo imeti še pet let

Lucija Sajevec AMZS
AMZS je potrdil nov petletni mandat sedanji direktorici Luciji Sajevec.

Nadzorni svet družbe AMZS d.d., ta je v 100-odstotni lasti Avto-moto zveze Slovenije, se je na podlagi zelo uspešnega poslovanja odločil, da sedanji direktorici Luciji Sajevec zaupa vodenje družbe tudi v naslednjem petletnem mandatu, ki ga bo nastopila decembra letos. 

Sajovčeva je vodenje družbe prevzela 2014. Da je bil mandat uspešen, kaže več rezultatov, saj družba dobro posluje, širi dejavnost in vlaga v razvoj obstoječih in novih storitev s področja mobilnosti in servisiranja. Med drugim je bil AMZS d. d. v projektu Zlata nit razglašen za enega najboljših zaposlovalcev v Sloveniji, po analizah za leto 2018 pa spada med 9,2 odstotka najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji.

"Skrb za 80 tisoč članov AMZS in naše številne druge stranke ter prispevati k uresničevanju poslanstva varne mobilnosti je velika odgovornost. Prepričana sem, da bomo s sodelavci še naprej predani izpolnjevanju ciljev AMZS in da bomo uspešno poslovali ter delovali tudi v novem mandatu," je ob potrditivi novega mandata povedala Sajevčeva, ki je pred nastopom zdajšnje funkcije vodila AMZS Center varne vožnje na Vranskem.

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.