Avto
10 ogledov

Do zmenka s prediranjem pnevmatik

Predrta pnevmatika Shutterstock
Japonec Yoshihito Harada je izumil nov način, kako na hitro spoznati dekle. Ne gre za romantičnega, pač pa zelo inovativnega osvajalca ženskih src.

25-letnega Japonca so obtožili, da je avtomobilske pnevmatike na vozilih, ki so jih vozile ženske, poškodoval zato, da bi privlekel njihovo pozornost. Na vprašanje sodnika ali je to resnica, je Yoshihito Harada dejal: "Da, res je."

Haradi sodijo, ker je med letoma 2011 in 2012 s pomočjo izvijača in drugih ostrih predmetov predrl pnevmatike na petih različnih vozilih. Vsi avtomobili so bili parkirani pred nakupovalnimi centri, v vseh primerih pa je Harada izpostavil, da je želel navezati stik z ženskami.

Ko so se vrnile iz nakupovanja, je Harada pristopil do voznic in jim dejal, da je videti, da je pnevmatika preluknjana in da jim jo bo pomagal zamenjati. Med menjavo se je z njimi pogovarjal in od njih želel telefonsko številko.

Harado so policisti prijeli, potem, ko je ženska, ki ji je Harada pomagal, zgodbo povedala prijateljici, ki je imela enako izkušnjo. Ženski sta posumili, da gre za prevaro in o tem obvestili policijo. Ta je  v raziskavi osvajalca razkrinkala.

Harada je priznal, da je deloval v več mestih, skupaj pa naj bi preluknjal pnevmatike na okoli 1.000 vozilih. Imel je le en cilj - spoznati ženske.

Komentarjev 1