Avto
41182 ogledov

Drugi vozniki na avtocesti so imeli dovolj nadutega voznika

Varnostna razdalja Saša Despot
Gotovo je mislil, da se mu kaj takega ne bo zgodilo.

Gorenjski prometni policisti so v sredo zjutraj po prijavi obravnavali slovenskega voznika, ki je v gostem prometu po avtocesti druga vozila agresivno prehiteval po levi in desni, je sporočil Bojan Kos iz PU Kranj.

"Vozniku je bila povsem tuja tudi varnostna razdalja. Gre za početje, ki sodi v kategorijo zelo problematičnih in nevarnih voženj.  Zaradi take neobzirnosti in objestnosti so lahko ogrožena celo življenja."

Policisti so voznika izsledili in proti njemu zaradi prekrškov uvedli prekrškovni postopek.

"Voznike pozivamo k 'čisti' vožnji in izogibanju ravnanjem, ki ogrožajo druge ter zmanjšujejo varnost."

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 11
  • Žurnalček 19:48 29.januar 2020.

    Če si ne upaš voziti 135 ali pa ti avto ne gre toliko ??? , se vozi med tovornjakarji in pozabi na prehitevanje . S tem oviraš in to močno tiste , ki vozijo maximalno po predpisih. Če se bojite ...prikaži veče voziti hitro in če se na AC ne znajdete , stara magistralka trpi 60/h in se vozite po njej . Kdorkoli se pa po Primorki vozi med kamioni je pa NOR in svoje življenje daje na izvolte DARS-u ! 140 in po prehitevalnem v vse smeri , če je kakšen hitrejši se mu umaknite za 10 sek in takoj nazaj na prehitevaln

  • denis14 19:27 23.januar 2020.

    Naucte se prvo kaj pomeni prehitevslni pas inda avtocesta ni celovška cesta in ce vidiš nekoga zadaj na prehitevalnem pasu se umakneš oz ne zapelješ pred njega ko te prehiteva. Od kar mam vozniško je skos več invalidov na cesti ...prikaži več ,ki ima tolk velik avto kot ma velik ego

  • vzev 16:50 23.januar 2020.

    In kje imajo dokaze, da ga lahko kaznujejo? Ker če je tako lahko prijaviš kogar hočeš in bo dobil kazen. Samo malo se ti zameri pa že kličeš policijo.