Avto
3241 ogledov

Elon Musk je za vedno utihnil (no, ja)

Elon Musk Epa
29 milijonov sledilcev naj ne bi več dočakalo naslednjega sporočila. Oziroma bo moralo ponj na drugo socialno omrežje.

Ustanovitelj podjetij Tesla, SpaceX in drugih daljnosežnih družb Elon Musk je po lastnih besedah dokončno zapustil Twitter. V petek je v prvem tvitu postavil pod vprašaj prihodnost Twitterja, v drugem pohvalil Reddit, v tretjem pa zapisal: "Grem offline".

Ekscentrični milijarder je s svojimi tviti v preteklosti zabaval in informiral o novostih kar 29 milijonov sledilcev, vmes pa s ščebeti povzročil tudi veliko pretresov, ki so se nadaljevali tako na sodiščih kot borzah. Tako so ga ameriške oblasti obtožile, da je prek Twitterja zavajal glede finančnega stanja družbe Tesla, veliko kritik pa je požel tudi z obtožbami, da je eden od reševalcev, ki so pred letom in pol reševali ujete tajske dečke v jami, pedofil. 

Da naj preneha uporabljati Twitter, so mu svetovalci predlagali že pred časom, junija letos je že napovedal slovo od tega družbenega omrežja, a si je vmes premislil in svoj račun za nekaj časa le preimenoval. Zdaj očitno misli resneje, pa čeprav je že tudi nakazal, kje bo z javnostjo odslej delil svoje bolj in manj ekscentrične ideje - na Redditu. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.