Avto
7113 ogledov

Glavno mesto super avtomobilov na svetu je ...

Lamborghini aventador Poslal bralec
Dobili smo zmagovalca med mesti, v katerih je fotografiranih in na spletu objavljenih največ fotografij superavtomobilov.

Podjetje Activity Superstore je na Instagramu analiziralo fotografije 12 super avtomobilov različnih proizvajalcev, kot so Ferrari, Lamborghini, McLaren in podobni. V raziskavi so ugotovili, da je bilo v zadnjih treh letih na družbenem omrežju Instagram objavljenih več kot 148 milijonov fotografij super avtomobilov. 

Zapuščina Richarda Hamannda Avto LPP bo za prevoz nudil superavtomobile

Zgolj v Londonu je nastalo 6,1 milijona fotografij, najbolj popularne lokacije pa so znani trgovski center Harrods, Park Tower Hotel, Dorchester Hotel v Mayfairu, Ulica Sloane v Knightsbridgeu ter Trg Lowndes v Belgraviji. Najpogostejše znamke vozil na fotografijah v Londonu so Aston Martin, Bugatti, Ferrari, Lamborghini in Pagani. 

Rimac concept one je v popolnosti zgorel VIDEO Avto Hammond do nerazpoznavnosti razsul hrvaški superavtomobil

Na drugem mestu je Moskva s 5,9 milijona objavljenimi fotografijami, najbolj pogosti na njih pa so bili bentleyji in porscheji. Na tretjem mestu je Los Angeles s štirimi milijoni fotografij, ki mu sledi New York s 3,7 milijona objavljenimi fotografijami na Instagramu. Zanimivo je, da je Dubaj šele peti s 3,6 milijona fotografijami, Monako pa je na osmem mestu.

Vladimir Putin Pridobitev Svet Vladimir Putin je dobil prvi superavtomobil

Največkrat so bili na fotografijah ferrariji, uporabniki Instagrama so objavili kar 53 milijonov fotografij, sledijo mu lamborghiniji (48,1 milijona objavljenih fotografij) ter porscheji (43,1 milijonov objavljenih fotografij). Zanimivo je, da avtomobili omenjenih treh avtomobilskih znamk predstavljajo kar 97 odstotkov vseh objavljenih fotografij super avtomobilov, ostali proizvajalci skupaj so imeli objavljenih zgolj 3,9 milijona fotografij. 

Avto 5 dejstev, ki jih ne veste o hrvaškem superavtomobilu
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.