Avto
127535 ogledov

Hrvaški ponos že razbit!

Nesreča rimac nevere Tik Tok
Rimac Nevera je že sodelovala pri prvem trčenju! Policija preiskuje dogodek.

Na strani Mahdiyar Saberi-Superscars Tik Tok se je pojavil video posnetek trčenja motocikla in prvega električnega hrvaškega superšportnika rimac nevera. Motorist je priletel v zadek hrvaškega ponosa in ga poškodoval. V opisu videa piše, da se je prometna nesreča z udeležbo motocikla in nevere, vredne dva milijona evrov, zgodila v Santa Monici na delu znamenite ceste ob oceanu - Pacific Coast Highway. Poškodba na zadku nevere z ameriškimi registrskimi tablicami ni videti velika, nekoliko slabše pa jo je v nesreči odnesel motocikel. Kot je razvidno iz posnetka, so bili v času nesreče v kabini Nevere osebe iz podjetja Rimac Automobili, na posnetku pa je navedeno, da v tem trčenju ni bil nihče poškodovan.

Rimac nevera Lahko zabesni Avto Hrvaška nevihta dobila dovoljenje

Rimac nevera, ki je pred kratkim sodelovala pri odprtju mosta na Pelješac, je dobila dovoljenje za prodajo. Pri Rimcu so prvi avtomobil prodali nekdanjemu nemškemu dirkaču F1 Nicu Rosbergu. Hrvaška skupina Rimac je potem, ko je prejela ustrezno dokumentacijo za model nevera v Evropski uniji in svoj paradni električni hiperavtomobil začela dostavljati kupcem, napovedala, da bi kmalu morali priti še dokumenti za prodajo nevere v Ameriki. "To je pomembno za nas, ker smo v to vložili ogromno ur, na tisoče testov, leta težkega dela in veliko uničenih hiperavtomobilov, da bi prišli do te točke," je v objavi na Facebooku zapisal Rimac.

 

Komentarjev 1
  • ico8 17:16 17.avgust 2022.

    Neverjetno kako vam padajo kockaste zastave po glavi, ....in to vsak dan na novo! Pokazite mi kje je kockasti ponos razbit, poskodovan, mogoce ima mali montazni "kracercek" na eni bateriji v notranjosti tega ponosa!??? Jutri povejte, da je morski pes ...prikaži večs skocil v avto in se odpeljal...