Magazin > VIP
63720 ogledov

Poroka hrvaškega milijonarja dviguje prah

Mate Rimac Facebook
Kregajo se zaradi vola …

O poroki Mateja Rimca in Katarine Lovrić se ne preneha govoriti. Dvodnevno poročno praznovanje hrvaškega inovatorja in milijonarja na območju Livna je pritegnilo veliko pozornost domače in mednarodne javnosti. Prah pa dviguje vol. Pojavile so se namreč informacije, da se je drugi dan praznovanja pekel 800 kilogramov težak vol, s katerim je Mate počastil vaščane. Milijonar je zanikal, da je bila to njegova ideja.

"Skoraj v vseh medijih so se razširile informacije, da se je na poroki Mateja Rimca in Katarine Lovrić 'obračal' 800-kilogramski vol. Nekateri dodajajo, da so 'obrnili' še 30 jagenjčkov in prav toliko pujskov," so na svojem Facebooku objavili Prijatelji životinja (prijatelji živali op. a.).

Mate Rimac pa je v skupini Veganska zajednica (veganska sjupnost, op. a.) vse te navedbe zanikal: "Ni res. Poroka je bila v soboto in brez mesa. Nedeljsko praznovanje nima nobene zveze z mano in ni bila poroka. O tem biku sem se prepiral z raznimi ljudmi, vendar drugim ne morem ukazovati, kaj naj delajo."

"Draga Mate in draga Katarina, ne menita se za zlonamerne komentarje, imata našo podporo. Vsi vama želimo veliko sreče, zdravja, ljubezni, veselja in nepozabnih trenutkov v skupnem življenju," so nato v opravičilo zapisali Prijatelji životinja.

Komentarjev 1
  • bogdan76 08:08 28.julij 2021.

    Pazi se danepride naš Erjavec blizu potem adijo penezi.

Sorodne novice