Avto
341 ogledov

Hrvati goljufajo pri kilometrih

Prirejanja kilometrov se kljub temu, da so začeli resnično število kilometrov na Žurnal24 main
Skoraj četrtina hrvaških voznikov je priznala, da so pred prodajo svojega avtomobila prevožene kilometre previli nazaj ali pa razmišljajo, da bi to storili.

V anketi hrvaškega internetnega portala vidiauto je sodelovalo 826 anketirancev, vprašanje pa se je glasilo, ali kilometre pred prodajo priredite? Kar 11 odstotkov anketirancev je odgovorilo, da je to naredilo že večkrat, pet odstotkov je to do sedaj naredilo enkrat, osem odstotkov pa se jih še ni odločilo, a se bo te goljufije poslužilo v prihodnosti. Anketa hkrati razkriva, da se veča odstotek tistih, ki niso in ne želijo goljufati, teh je kar 66 odstotkov.

Prirejanje števila prevoženih kilometrov olajšuje prodajo rabljenih vozil po višji ceni. Ta usluga naj bi bila na črnem trgu na Hrvaškem na voljo že za okoli 50 evrov.

Približuje se 1. krog tekmovanja druge sezone Najbolj varčnega voznika. Prva nagrada je opel astra ecoFLEX! Prijavite se lahko tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.