Avto
4408 ogledov

Takšen bo sedaj eden najbolj prodajanih suvov pri nas

Hyundai tucson
1/9
Hyundai
Hyundai tucson, eden najbolj priljubljenih terencev v tem hipu, je močno prenovljen.

Na salonu v New Yorku so pokazali nov obraz tucsona, ki ga bomo prej ali slej dočakali tudi v Evropi. Hyundaiev paradni konj ima nekoliko spremenjeno masko, najbolj pa bo viden nov pogled zaradi drugačne LED svetlobe dnevnih svetil. Poigrali so se tudi z zadnjimi svetili in dodali nekaj novih opcij platišč, ki se raztezajo do 19 palcev. 

Več novosti je v notranjosti, kjer so nekoliko osvežili materiale, glavna novost pa je povsem novi infozabavni sistem na standardnem zaslonu s sedmimi palci premera. Precej so dodali tudi pri asistenčnih sistemih, tako bo prepoznaval pešce, opcijske so kamere za pogled z vseh strani, radarski tempomat deluje po sistemu stop&go ... Standarden pripomoček bo opozorilo za nenamerno prehajanje pasu.

Hyundai nexo Avto Hyundai predstavil tehnološkega zastavonošo

Kaj bo imel tucson pod pokrovom za Evropejce, bo jasno od premieri evropske različice, najverjetneje jeseni na pariškem salonu. 

Tucson je eden najbolj prodajanih suvov srednjega razreda v Sloveniji.

Hyundai Ioniq Plug-In Hybrid Že v Sloveniji Avto V Slovenijo prišel najbolj zanimiv član Hyundaijeve električne družine

Hyundai tucson | Avtor: Hyundai Hyundai
Hyundai tucson | Avtor: Hyundai Hyundai
Hyundai tucson | Avtor: Hyundai Hyundai
Hyundai tucson | Avtor: Hyundai Hyundai

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.