Avto
3 ogledov

i20 v Parizu

i20_hyundai_01 Žurnal24 main
V začetku oktobra bo Hyundai na avtosalonu v Parizu predstavil kar šest svojih novitet. Med najbolj izpostavljenimi bo tretji predstavnik i generacije, ki pripada B-segmentu, i20.

Hyundai nadaljuje z vizijo, izdelovanja vozil v skladu s potrebami in željami evropskega kupca in ki ustrezajo visokim okoljevarstvenim standardom. Največja pozornost v Parizu bo prav gotovo namenjena modelu i20. Premierno bo predstavljen tudi koncept i20 blue, ki je najnovejši član rodu vozil z izredno nizkim izpustom CO2. Poleg privlačnega i20 bosta na avtosalonu predstavljena tudi Hyundaieva predstavnika terenskih vozil in sicer najnovejši luksuzni sedemsedežni SUV imenovan ix55 ter konceptno vozilo santa fe na hibridni pogon. Za športen duh pa bosta na razstavnem prostoru poskrbela tudi genesis saloon in genesis coupe.

Hyundai i20
i20 je izdelan v skladu s potrebami in željami evropskega kupca. Je tretji član Hyundaijeve i-generacije in bo predstavljal pomemben člen v Hyundaijevi prodajni paleti. i20 je bil v celoti oblikovan v Hyundaijevem oblikovalskem centru v Russelsheimu v Nemčiji. Izdelan je na popolnoma novi platformi, obenem pa ponuja veliko opreme, ekonomično vožnjo, prostornost in moderen dizajn.



ix55
ix55 je Hyundaijev najnovejši predstavnik SUV vozil. Izdelan je na podlagi prodajne uspešnice na ameriškem trgu, veracruza, vendar je bil za evropski trg obsežno predelan. ix55 krasi funkcionalnost, namenjen pa je sedmim potnikom. Tretja vrsta sedežev se lahko, v primeru, da je ne potrebujemo, zloži v dno prtljažnika. S tem se poveča prtljažni prostor na 598 litrov. Izzivalen dizajn novega ix55 je podkrepljen z novim 3,0-litrskim V6 CRDi motorjem z močjo 176
kW.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.