Avto
6 ogledov

Ima dražji avtoradio kot avto

1/2
Žurnal24 main
"V golfu 'čilam' kot v ferrariju," se glasi delček pesmi raperja Zlatka, ki je v rubriki Avto in jaz brez dlake na jeziku spregovoril o avtomobilih in težavah, povezanih z njimi.
 

Zlatko na Žurnalovem kartingu zvezd

Zlatko izzival Tanjo Žagar, Vilija Resnika in Tejči (Atomik Harmonik)

Stanovalci ljubljanskih Fužin, če ste se spraševali, kdo je bil voznik, ki se je v fordu "furu" po naselju, za njim pa se je iz gum kadil bel dim, potem imamo za vas odgovor. Raper Zlatko je prvi avtomobil kupil, še preden je naredil izpit. Ameriški dvolitrski ford je bil avtomobil po njegovi meri, prvi ga je imel legendaren Grizli, vmes pa je zamenjal kar nekaj lastnikov. Z njim ni nikoli zapustil Fužin, vseeno pa je bil v središču pozornosti. Raper, ki sovraži avtoceste, ker se je lepše voziti ob pogledu na jezero ali naravne lepote, ne pije in ne kadi, pa vseeno vsak teden piha v alkotest. Zdaj vozi golfa II, ki je zanj skoraj sanjski avtomobil, še posebej ker je zaljubljen v avtoradio, ki je dražji kot njegov avto. Vabimo vas, da si ogledate zanimive, zabavne in poučne videoposnetke.

2. del: Zlatko o policistih


3. del: Zlatko – Na živce mi gredo avtoceste


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.