Avto > Iz druge roke
73389 ogledov

Pazite, ko točite gorivo, ta fotografija je dokaz!

Reddit
Kaj je narobe s to fotografijo? Če tega med točenjem ne opazite takoj, vas lahko polnjenje posode za gorivo drago stane.

Večina voznikov, ki je v svoje vozilo točila napačno gorivo, je sama naredila napako in niso bili zavedeni. Fotografija, ki so jo objavili uporabniki družbenega omrežja Reddit, delili pa hrvaški mediji, kjer naj bi nastala, pa kaže, da morate dvakrat preveriti, ko primere ročico za točenje goriva, da je prava.

Odprtina za gorivo Nasvet Avto Kaj storiti, ko se zatakne pokrovček za točenje goriva?

Čeprav so ročice za dizelsko gorivo obarvane v črno in bencin v zeleno, pa je treba preveriti kaj točno točite. Na fotografiji je razvidno, da je neki uporabnik napačno odložil ročico za točenje goriva. Črna dizelska ročica je bila odložena na držalo za točenje bencina in obratno zelena ročica na držalo za točenje dizla.

bencinska črpalka, gorivo Ni skrivnost Avto Zato nimajo vsi avtomobili luknje za dolivanje goriva na isti strani

Nekdo je torej zamenjal pištoli ...

bencinska črpalka, gorivo POZOR Avto Tega nikar ne počnite med točenjem goriva

Natakanje napačnega goriva v posodo se nam mogoče zdi zelo huda napaka, vendar pa se vse skupaj dejansko lahko izteče brez hujših posledic, če se le napake pravočasno zavemo in se tudi ustrezno odzovemo. O tej sitnosti smo nedavno pisali na zurnal24. Vabljeni k prebiranju članka.


 

Komentarjev 3
  • Pišmevuh 09:36 11.marec 2022.

    To delajo pezdeti z avtovlekami.

  • sandi76 09:03 11.marec 2022.

    Če hočeš napačno odložiti ročko na drugo mesto, moraš potem dvigniti dve in jih zamenjati. To pomeni, da je to storil nekdo namenoma, ki nima preštetih vseh kožuhastih živali v glavi !

  • wolfenstein 08:25 11.marec 2022.

    Razmislite malo preden kopirate in objavite vsako bedarijo pobrano s spleta. A mislite, da bo zaradi zamenjave ročic za točenje goriva iz tiste za dizel pritekel bencin?! Ob poskusu točenja z eno izmed obeh ročic se ne bo zgodilo nič, ...prikaži več saj je točilni aparat, na katerega je ta priključena, še vedno blokiran z drugo ročico.

Sorodne novice