Avto
59 ogledov

Jurij Tepeš danes žreba srečneža za zlato karto Ford Performance

Karavana mustangov in Dan Šampionov
1/17
Danijel Čančarevič
Ste v tem tednu zamudili karavano petih neukrotljivih Mustangov? Nič zato. Danes vas čaka nepozaben prevoz. Ujamete jih na P+R na Barju, Dolgem mostu, Ježici, Stožicah, Studencu ... Popoldan bo dogajanje na avtosalonu popestril še pogovor z Jurijem Tepešem.

Če boste danes zjutraj ostali brez prevoza, se vidimo na mestnih vpadnicah potniškega prometa. Med 7. in 9. uro vam karavana Mustangov na mestnih vpadnicah po linijah LPP, nudi nepozaben prevoz z neukrotljivimi do Bavarskega dvora. Dobimo se na Barju, Dolgem mostu, Ježici, Stožicah, Studencu ... Vse dokler našim voznikom ne zakruli v želodcu in se karavana Mustangov znajde na ploščadi pred E.Leclercom, kjer nas pričakajo slastni hamburgerji Lars & Sven.

10 brezplačnih burgerjev in zares edinstveno dostavo, si lahko prisluži tudi vaš kolektiv. Kako? Preko FB Radia Antena bomo zbirali naročila predstavnikov podjetij s sedežem v Ljubljani in med prijavljenimi izbrali en kolektiv, ki bo prejel kosilo v ameriškem stilu, s posebno dostavo, do 14. ure.

Zvečer pa se vidimo, pred urbanim Sputnikom, svetovno kavarno. Pred vstopom v lokal se boste lahko fotografirali z neukrotljivima Mustangoma, na koncertu pa bo vaša ušesa razvajal Samuel Lukas

Karavana zapeljala Ilko

Včeraj je karavana petih neukrotljivih mustangov na sprejem športnikov Smučarske zveze Slovenije zapeljala Ilko Štuhec, Filipa Flisarja, Jurija Tepeša, Petra Prevca in Boštjana Klineta. Na Dnevu šampionov smo ploskali tridesetim zimskim športnim junakom, Direktor Summit Motors Ljubljana David Jurič je dvema perspektivnima športnikoma: alpski smučarki Niki Tomšič in smučarskemu skakalcu Timiju Zajcu, podelil štipendiji.

Avtosalon le še do nedelje

Gospodarsko razstavišče že od ponedeljka gosti 24. avtomobilski salon Slovenije, ki se bo odvijal le še do nedelje. Ford se predstavlja v hali A z osebnimi in v hali D z gospodarskimi vozili, v tehnološkem paviljonu pa lahko obiščete Fordovo Cono udobja in povezljivosti.

Pri Fordu je poudarek na najnovejši Fiesti Vignale, ki bo v Sloveniji na voljo poleti, ternovih KA+, Edge Vignale in Kuga, predstavljajo linijo Focus ST Line, pri gospodarskih vozilih pa novo generacijo motorjev EcoBlue.

Včeraj je Fordov oder gostil čisto pravega rangerja Francija Zakrajška, salon pa je obiskalo večje število lastnikov rangerjev, ki so jim pri Fordu pripravili popoldansko druženje. 

Ford | Avtor: Klemen Brumec Klemen Brumec

Ta pogovor bi moral slišati vsak voznik

Danes ob 11. uri se bomo na Fordovem odru z Vojkom Safranom z AMZS pogovarjali o vsem, kar bi morali vedeti odgovorni vozniki. Safran bo spregovoril o varni vožnji, najpogostejših napakah, odgovornosti, ter učinkih substanc na našo odzivnost med vožnjo. Slišali boste lahko tudi, kako na okretnost avtomobila vpliva premalo ali preveč napolnjena pnevmatika, kakšna je zavorna razdalja ob določenih hitrostih, kakšna je razlika med zimsko, letno in poletno pnevmatiko ter še marsikaj zanimivega.

Ob 17. uri bomo na Fordovem odru gostili Fordovega ambasadorja Jurija Tepeša, ki bo z moderatorjem Jožetom Robežnikom poklepetal o Juriju, kot ga še ne poznate. Med vsemi, ki sodelujejo v nagradni igri, bo Tepeš izžrebal eno izmed dvajsetih ZLATIH KART za dan Ford Performance, ki se bo odvijal 27. maja na poligonu Ljubečna pri Celju.

Na ekskluzivni izkušnji se bo 20 srečnih udeležencev prepričalo o zmogljivostih športnih vozil Ford Performance pod vodstvom Tomaža Kaučiča, večkratnega prvaka v reliju. Skupaj z njim bo navdušenje delil izjemen športnik in avtomobilistični navdušenec, smučarski skakalec Jurij Tepeš.