Avto
20 ogledov

Kdo opravlja veliko potrebo po avtih

Opravljanje potrebe Policija Akron
Policija v ameriškem Akronu mrzlično išče neznanca, ki opravlja veliko potrebo po tamkajšnjih avtomobilih. Doslej je ponečedil že ogromno število vozil.

V mestecu Akron v ameriški zvezni državi Ohio vlada teror človeških kakcev. Ljudje se bojijo za svoje avtomobile, na varnem niso niti različna otroška igrala, saj neznanec serijsko "seje" svoje blato naokoli. Iz pogovorov prebivalcev je mogoče sklepati, da je številka 20 prijavljenih primerov veliko premajhna in da je "udaril" že najmanj stokrat.

"Ta tip je naš avtomobil od jeseni ponečedil že najmanj osemkrat," je po poročanu USA Today povedal eden od prebivalcev, ki je v ta namen namestil tudi fotoaparat in ga nastavil na časovno opravljanje posnetkov. In uspelo mu je, saj je prejšnji teden na enem od posnetkov posnel storilca, ki je bil ujet v trenutku, ko je s spuščenimi hlačami želel obarvati parkiranega rdečega hrošča.

"Dobro sem ga zadel. Človek res rabi pomoč. To je moje sporočilo zanj - poišči si pomoč!", je dejal prebivalec.

Sedaj je njegova podoba zaokrožila po lokalni skupnosti. "Fotografija prikazuje tega človeka, sklonjenega čez motorni pokrov s spodnjicami do kolen med opravljanjem potrebe na avto," je dejal šef tamkajšnje policije Rick Edwards. "Moramo ugotoviti, kdo je to."

Dogajanje je postalo tudi vir posmeha na socialnih omrežjih. "Le vprašanje časa je, kdaj ga bodo dobili z rjavimi rokami," pravi nekdo na Twitterju. Druga pa: "Pa kdo ima dovolj materiala za 19 avtov? Impresionirana sem ..."

Komentarjev 1
  • francl12 16:48 16.marec 2015.

    Je hudič, če te pritisne! Če ni WC v bližini, pa kar na havbo...he,he...