Avto
13385 ogledov

Ko želijo turisti s psom za nekaj dni postati morjeplovci

Privez Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
Humoren prizor za lažji začetek tedna.

Na Facebook strani Dnevna doza prosječnog Dalmatinca se je pojavil humoren prizor. 

Na priveznik na pomolu je nekdo privezal iztegljivi povodec za psa ("flexi"). Na drugi strani povodca pa ni bilo živali, ampak čoln!

Da se je upravljalec gumenjaka na morje res odpravil brez ene samcate prave vrvi, se zdi skoraj neverjetno, ni pa nemogoče. Še sreča, da je imel s seboj psa!

Na Hrvaškem se gneča zaradi zelo dobre turistične sezone pozna tudi na morju in v marinah. Marsikdo je izkoristil priložnost, da med dopustom splavi svoj lastni čoln, ki sicer preostanek leta počiva na suhem. Med drugim so zelo iskani čolni za najem, posledično so narasle tudi njihove cene. 

Izpit za upravitelja čolna ima okoli 90 tisoč slovenskih državljanov, medtem ko je v slovenski register vpisanih okoli 13 tisoč čolnov.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Keira_Wendt
    Keira_Wendt 12:20 25.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela sod doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel .......................... >>>>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com