Avto
10 ogledov

Mini je postal rikša!

Turisti so nad nenavadnim vozilom navdušeni. Žurnal24 main
Kitajska je zadnja leta eden od najhitreje rastočih in razvijajočih se avtomobilskih trgov, česar se zavedajo tudi proizvajalci.

Nenavadno kampanjo si je med olimpijskimi igrami v Pekingu tako v želji po pridobivanju novih kupcev v najmnožičnejši državi pod soncem privoščil mini, ki je pokazal, kako si predstavlja prehod s koles na avtomobile (seveda omenjene znamke). Po velemestu, v katerem je "devet milijonov koles", kot pravi znana pesem, te dni krožijo nenavadne rikše.

Njihov zadnji del je pravzaprav zadek mini clubmanov, od B stebrička dalje, z vsem udobjem (tudi sončna streha in usnjeni sedeži ne izostajajo) in težo vred. Čeprav se morajo verjetno njihovi vozniki s pedali mučiti še nekoliko bolj kot pri običajnih rikšah, pa je minijeva akcija dosegla namen – poleg olimpijskih iger so nenavadne rikše ena od glavnih tem v kitajskih medijih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.