Avto
3523 ogledov

Musk najprej razburil Mehičane, nato pa razprodal tequilo

Tesla tequila Tesla
Dve leti po tem, ko je prvi človek Tesle Elon Musk s tvitom najavil, da bo prodajal tudi tequilo, poimenoval jo je tesla tequila, je alkoholna pijača zares prišla v prodajo.

Cena za steklenico je bila nekaj manj kot 250 evrov, pijačo pa so razprodali v trenutku. Trenutno je ni mogoče kupiti, na spletni strani podjetja "Tesla" piše, da so vse količine razprodane, poroča Reuters.

baterija Tesla Powerwall Pod streho Tolikšna mora biti poraba elektrike, da se vam Teslina baterija splača

Fotografije s spletnega mesta prikazujejo elegantno steklenico v obliki strele, s precej drugačnim videzom, kot je nekoč napovedal Elon Musk.

Tesla skica Čez tri leta Avto Drzna napoved tesle glede poceni električnega vozila

1. aprila 2018 so vsi menili, da je Muskov tvit le šala. Za nameček prizadevanja milijarderja, da bi oktobra istega leta vstopili na alkoholni trg, mehiški proizvajalci tequile niso pozdravili.

Tesla brisalci Cena velikanska Avto Avtomobil se je posodobil brez vednosti lastnika, cena velikanska

Mehiški regulativni organ za tekilo se je obregnil ob ime Teslatequila, saj je ime tequila zaščiteno. Po navedbah na spletni strani podjetja bo Mask svojo tequilo ponudil v zgolj izbranih ameriških zveznih državah, med drugim v New Yorku, Kaliforniji in Washingtonu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.