Avto > Na Štrom
4023 ogledov

Če ga vidite na cesti, boste morda lahko poprijeli za volan

Peugeot e-3008 Peugeot
Operacija Peugeot #Camocath ima ob predstavitvi novega e-3008 namen povezati širšo javnost. Peugeot poziva vse, ki bodo na cesti med razvojnimi testiranji zagledali električni SUV, da ga fotografirajo. Srečni nagrajenci bodo lahko poprijeli za njegov volan!

Pri Peugeotu so v sporočilu za javnost zapisali, da s svojim novim električnim modelom fastback e-3008 uvajajo več inovacij kot kdajkoli prej. Običajno so prototipi maksimalno skriti in se na vso moč izogibajo očem javnosti. Pri novem e-3008 pa želijo Francozi vključiti širšo javnost.

V prvi fazi operacije, v mesecu maju, je Peugeot na svojih družbenih omrežjih širšo javnost pozval, naj glasuje o povsem novih maskirnih preoblekah za prototip. Junija je bilo na raznih družbenih omrežjih znamke oddanih na tisoče glasov in izbrane so bile tri maskirne teme, ki bodo med zadnjimi testiranji na evropskih cestah krasile vozilo.

Peugeot zdaj poziva vse, ki bodo vozilo opazili, da ga fotografirajo in sliko objavijo na družbenih omrežjih (Facebook in Instagram) z omembama #CAMOCATCH in @PEUGEOT.

Vsa zamaskirana vozila e-3008 so opremljena s QR-kodo. Šest nagrajencev bo v letu 2024 predpremierno povabljenih na preizkus vozila v okviru predstavitve in testnih voženj za novinarje.

Peugeot bo sicer z novega modela e-3008 odgrnil maskirno preobleko letošnjega septembra.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.