Avto > Na Štrom
1263 ogledov

Hondina retro revolucija v oblikovanju

Koncept honda SUV e Honda
Honda je pozno zapeljala na električni pot. Po mali hondi e bo očitno drugi povsem električni model športni terenec. Honda je že ponudila predogled prihajajočega modela. Izstopa predvsem oblika.

Na avtomobilskem salonu v Pekingu je imela Honda svetovno premiero koncepta Honda SUV e. Gre za oblikovalsko študijo, ki ponuja predogled serijskega električnega športnega terenca.

Honda CR-V Preizkus Avto Hibrid, ki ne potrebuje menjalnika

Pri Hondi so ob razkritju poudarili, da bo prihajajoči serijski EV "ponudil vrednote, ki temeljijo na dosedanjih mobilnih izkušnjah, vsekakor pa lahko pričakujemo nekaj svežega in zabavnega. Podrobnosti niso izdali, so pa razkrili, da bo novi model opremljen z vsesmernim sistemom ADAS (skupek asistenčnih sistemov za pomoč vozniku pri vožnji, ki zaznavajo nevarnosti trčenja 360 stopinj okoli vozila), pa tudi z naslednjo generacijo varnostnega sistema Honda Sensing in informacijsko-zabavnim sistemom Honda Connect.

Prenovljeni lexus IS Avto Uganete, katera avtomobilska znamka ima najbolj zveste privržence?

Koncept honda SUV e | Avtor: Honda Honda

Paket Honda Sensing bo prinesel izboljšano prepoznavanje, napovedovanje in uspešnost samodejnega odločanja vozila v kritičnih situacijah. Zahvaljujoč širšemu kotu sprednje kamere in 360-stopinjskem zaznavanju radarja bo sistemu omogočil natančnejše zaznavanje dogajanja povsod okoli vozila.

Honda jazz Avto Kaj ima novi jazz od formule 1?

Kar zadeva sistem Honda Connect, bo dobil vmesnik z umetno inteligenco, povezavo pametnega telefona in brezžične posodobitve, ki jih omogoča napredna povezljivost.

Koncept honda SUV e | Avtor: Honda Honda

Honda ni objavila fotografij kabine koncepta SUV e. Študija je videti kot pomemben odmik od Hondine sedanje ponudbe športnih terencev. Oblika je veliko bolj atletska, z izrazito dolgim pokrovom motorja, masivni vrati, agresivnim odrezanim blatnikom spredaj in okni brez okvirjev, izstopa tudi poševna strešna linija. Če ima koncept le tri vrata jih bo serijski model zagotovo imel pet.

Prenovljen salon AC - mobil d.o.o. Na odprtju Avto Honde, Mitsubishiji in DS-i na enem mestu v Ljubljani

Vodoravni LED-žarometi in zadnje luči imajo podobno obliko in postavitev, pri čemer je vsak par povezan z osvetljenim trakom, spodaj pa je osvetljen Hondinim logotip.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.