Avto > Na Štrom
1366 ogledov

V floto car sharinga prihaja 150 novih vozil

Peugeot in car sharing Avant2GO Peugeot
V floto vozil podjetja Avant Car so bodo letos pridružili 100-odstotno električni modeli peugeot E-208 in E-2008. Skupaj bo na voljo 150 električnih vozil.

Avant car kot ponudnik mobilnosti, ki omogoča največji popolnoma električni vozni park v regiji, širi svojo floto storitve souporabe Avant2Go z najnovejšimi modeli. 150 električnih avtomobilov peugeot E-208 i E-2008, ki so del Peugeotove nove generacije električnih vozil, bo po zagotovilih uvoznika za vozila znamke Peugeot zadostilo potrebam sodobne urbane mobilnosti na naših tleh. Gre za vozila s 100 kW električnim motorjem, ki so opremljena s tehnološkimi funkcijami, kot so infotainment sistem z zaslonom na dotik, vzvratna kamera in pomoč pri parkiranju.

BMW M5 Avto Danes vozim BMW, jutri mercedesa

Podjetje Avant car bo nove električne avtomobile uporabljalo kot del svoje flote Avant2Go širom Slovenije. To partnerstvo predstavlja pomemben mejnik pri prehodu na trajnostni transport in poudarja vodilni položaj Peugeota na trgu električnih vozil, so v sporočilu za javnost zapisali pri slovenskem uvozniku za vozila Peugeot.

Peugeot in car sharing Avant2GO | Avtor: Peugeot Peugeot

Souporaba avtomobila Avant2Go Par iz Ljubljane Avto Par iz Ljubljane: Niti ne pomisliva več, da bi imela lastniški avto

"Navdušeni smo, da sodelujemo s priznanim in uveljavljenim ponudnikom souporabe avtomobilov, da bi zagotovili rešitve trajnostne mobilnosti, ki ustreza razvijajočim se potrebam potrošnikov," je dejal Adam Kavšek, direktor P Automobil Import, iz uvozništva vozil Peugeot v Sloveniji. "Peugeotovi električni avtomobili zagotavljajo čistejšo, bolj zeleno in učinkovitejšo možnost prevoza."

Peugeot in car sharing Avant2GO | Avtor: Peugeot Peugeot

Avant2GO izkušnja Avto Postal sem uporabnik souporabe vozil

»Partnerstvo s Peugeotom je za nas dobrodošel korak k še večji raznovrstnosti flote storitve Avant2Go car sharinga,« je povedal Gašper Žvan, direktor podjetja Avant car in dodal, da jih veseli, da lahko strankam tudi na ta način zagotovijo še bogatejšo izkušnjo souporabe, dosegljivo 24/7 in s 100 % električnimi vozili, dostopnimi že na več kot 150 lokacijah širom Slovenije.
 

Komentarjev 1
  • a2go 10:20 08.december 2023.

    S promo kodo BASMI666 dobite 10€ za vožnje.