Avto
2 ogledov

Nagrajenci kartinga zvezd so ...

Prva nagrada, mobilnik LG KP500 COOKIE, je šel v roke Saši Golob. Žurnal24 main
Izmed množice tistih, ki ste verjeli v zmago misice Tine Gaber v Žurnalovem kartingu zvezd, smo izžrebali dobitnike lepih nagrad.

S prvo nagrado, mobilnim telefonom LG KP500 COOKIE, bo odslej telefonirala Saša Golob iz Ljubljane. Druga nagrada, bluetooth slušalka LG, gre v roke Janji Lah iz Škofje Loke, tretjo nagrado, paket energijske pijače DARK DOG, pa prejme Martin Hren iz Mokronoga.

Nagrajencem čestitamo, bralce pa vabimo k sodelovanju tudi v glasovanju za aprilsko tekmo Žurnalovega kartinga zvezd, v kateri se bodo pomerili štirje znani slovenski športniki. Tekma bo 6. aprila ob 18. uri v Karting centru BTC v Ljubljani. Vabljeni, da si dirko ogledate v živo in navijate za svojega favorita.

Obenem vas bo glas za zmagovalca v našem nagradnem glasovanju uvrstil v nagradni boben za žrebanje. Glasovanje začnemo 26. marca, do takrat pa spremljajte videovsebine in fotogalerije na www.zurnal24.si/karting .

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.