Avto
16 ogledov

Največja razstava Bondovih vozil

Aston martin DBS v filmu o Jamesu Bondu. Facebook
Tisti, ki boste prihodnje leto obiskali Anglijo, si boste lahko ogledali največjo zbirko vozil tajnega agenta 007, Jamesa Bonda, ki bo razstavljena v muzeju motornih vozil v parku Beaulieu med Bournemothom in Southamptonom.

Muzej, ki praznuje štirideset let obstoja, ima trenutno v svoji zbirki okoli 250 vozil in motociklov, ki v glavnem pripadajo britanskim proizvajalcem avtomobilov ali pa so kako drugače povezani z Veliko Britanijo. Že prihodnje leto bo zbirka bogatejša za številna vozila, ki so se skozi leta in desetletja pojavljala v filmih o tajnem agentu 007, Jamesu Bondu.

Med drugim bodo na ogled aston martin DB5 iz leta 1964, ki so ga uporabili v filmu Golden Eye, rolls-royce phantom III iz leta 1937 iz filma Goldfinger in jaguar XKR iz leta 2002 in filma Die Another Day. Čas za obisk imate od januarja prihodnje leto pa vse do konca leta 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.