Avto
82 ogledov

Našim športnikom poenostavili pot do snega

Citroen Emil Frey
Naši smučarji tekači in biatlonci se lahko veselijo nove pridobitve glede prevozov na treninge in tekme.

Smučarska zveza Slovenije je z Avtohišo Kranj in znamko Citroën že tretje leto zapored podpisala sponzorsko pogodbo za uporabo vozil Citroën. Slovenskim biatloncem in tekačem na smučeh tako omogočajo, da so na poti varni in uživajo v udobju Citroënovih vozil. Filip Koren, direktor C Automobil Import d.o.o., ob tem izpostavlja: "Ker nas naši slovenski biatlonci in tekači na smučeh vedno znova navdušujejo in navdihujejo, smo se tudi letos skupaj z Avtohišo Kranj odločili, da jih podpremo. To je korak v nadaljevanje uspešnega sodelovanja in predvsem podpore z željo, da bi jim naša zanesljiva in udobna vozila Citroën zagotavljala varno mobilnost skozi celotno sezono in jih popeljala do čim lepših rezultatov na tekmovanjih." 

Biatlonka Anamarija Lampič pravi, da »vsako leto z ekipo prevozimo velik del Evrope, zato je za nas izredno pomembno, da se v vozilih počutimo udobno, varno in predvsem, da nam omogočajo dovolj prostora, da vzamemo na pot vso našo športno opremo. Za nas je taka podpora neprecenljiva in Citroën nam to že tretje leto zapored omogoča, za kar smo izjemno hvaležni.« 

Luka Garin, direktor Avtohiše Kranj, pa je dodal: »Ponosni smo, da že tretje leto zapored skupaj prispevamo v mozaik na poti do vrhunskih dosežkov naših slovenskih športnikov. Skupaj nismo pripeljali samo do zmag, temveč tudi do novih meja borbenosti in ekipnega duha ter s tem zasluženih lovorik. Kot mobilni partner slovenske reprezentance biatloncev in tekačev na smučeh si želimo, da jim vozila Citroën tudi to sezono zagotavljajo varno in prijetno vožnjo.«

Citroen in tekači | Avtor: Emil Frey Emil Frey

Citroën v sodelovanju z Avtohišo Kranj Smučarski zvezi Slovenije omogoča uporabo različnih modelov vozil Citroën C3 Aircross, C4 Spacetourer, Jumpy in Jumper.

V Avtohiši Kranj na servisu tudi redno skrbijo, da so vozila ekipe biatloncev in tekačev na smučeh resnično v brezhibnem stanju skozi celo leto. Ob tem jim zagotavljajo tudi vso dodatno opremo od strešnih nosilcev, nosilcev za smuči do zaščite prtljažnega prostora.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.