Avto
170 ogledov

Navigacija za motoriste

Garmin zūmo 350LM Garmin
Izdelovalec navigacijskih sistemov Garmin je predstavil model zūmo 350LM, navigacijo za motoriste s kartografijo Evrope in Lifetime licenco za posodobitve kartografije.

Robustna in vodotesna naprava s priloženim kompletom za uporabo tudi v avtu in na soncu berljivim zaslonom je narejena s strani motoristov za motoriste. Preprost uporabniški vmesnik je prilagojen upravljanju v rokavicah, zaslon se upravlja na dotik, odporen je proti politju z gorivom in UV-žarkom.

"Nove lastnosti, kot so uporaba servisnega dnevnika za zapis servisnih in vzdrževalnih posegov, pregled servisov na bližnjih izvozih avtocest, prikaz pravega voznega pasu s pogledom razcepov Junction view ter TrackBack, so razlogi, zakaj je zūmo dober pripomoček za motoriste po vsem svetu," pravi Dan Bartel, podpredsednik svetovne prodaje. "Naprava je lahka, vključuje nüMaps Lifetime licenco za posodabljanje kartografije, Bluetooth za poslušanje glasovnega vodenja prek slušalk v čeladi, če ta to omogoča."

Novost je servisni dnevnik za zapis prevoženih kilometrov in vrste servisnih ter vzdrževalnih opravil, prevoženih kilometrov pnevmatik, menjave olja, novih svečk. S programom BaseCamp lahko motoristi načrtujejo svoje poti. Pripravijo lahko načrtovane poti, točke na poti in na spletu, poiščejo sledi, ki jih z računalnika s programom Base Camp prenesejo na zūmo. Z orodjem Track Draw lahko pregledujejo načrtovano pot, vidijo višinski profil in lažje ocenijo težavnost načrtovane poti. Podatke o prevoženi poti lahko tudi shranijo z naprave na računalnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.