Avto
6 ogledov

Nova delta bo nekaj več

Lancia delta Žurnal24 main
Nova generacija lancie delte bo uradno predstavljena na marčevskem avtomobilskem salonu v Ženevi, nestrpneži pa si že lahko ogledajo prve fotografije.

Nova lancia delta predstavlja novo obdobje v zgodovini te znane italijanske znamke avtomobilov. Delta je kompaktni štirikolesnik s petimi vrati, ki ima za osnovo platformo fiatovega brava, a daje s svojo obliko jasno vedeti, da cilja na nekaj več. V skladu z omenjenim lahko kupci pričakujejo bogatejšo opremljenost notranjost, vključujoč usnje, aluminijaste dodatke, panoramsko streho, audiosistem Bose in fiatov multimedijski sistem Blue&Me.



Motorizacijo bo sestavljajo nekaj turbobencinskih in dizelskih motorjev manjše prostornine – od 88 kW/120 KM do 147 kW/200 KM. Vsi motorji bodo zadovoljili ekološke norme Euro 5, na voljo pa bodo v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim in avtomatskim menjalnikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.