Avto
1366 ogledov

Nova generacija zimske pnevmatike

Point S
Point S je predstavil novo generacijo zimske pnevmatike winterstar 4, ki v primerjavi s tretjo generacijo pnevmatike izkazuje napredek pri sestavi in tehnologiji izdelave. To so poverili enemu največjih in najbolj uveljavljenih globalnih proizvajalcev pnevmatik zato so tudi njene zmogljivosti temu primerno boljše.

Point S je predstavil novo generacijo zimskih pnevmatik lastne blagovne znamke. Emilie Faure, produktni vodja za izdelke blagovne znamke Point S, je o novi pnevmatiki winterstar 4 dejal, da je njihov razvojni in proizvodni partner ponudil možnost dodatnih tehničnih in tehnoloških izboljšav, zato so se tudi odločili za razvoj nove generacije. 

Winterstar 4 je na voljo za osebna vozila in SUV-e vozila v 39 različnih dimenzijah, in sicer do velikosti 17 palcev, na voljo pa je tudi winterstar 4 van pnevmatika v 13 različnih dimenzijah, namenjena lahkim gospodarskim vozilom. 

Vse pnevmatike so izdelane v Evropi. Posebnost nove pnevmatike je, da ima posebej oblikovan in v eno smer usmerjen dezen, ki skrbi za učinkovito odvajanje vode in snežne brozge. Zasnova in gumena zmes omogočata odlično kombinacijo zmogljivosti na suhem in mokrem, udobja in nizke obrabe.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.