Avto
29 ogledov

Obamo zver na cedilu pustila v Jeruzalemu

Obamina limuzina 2424.co.il
Dolgo napovedovani prihod ameriškega predsednika Baracka Obame v Izrael je takoj na začetku doživel polom.

Njegova neprebojna limuzina, popularno imenovana "zver", ga je pustila na cedilu. Voznik je natočil napačno gorivo.


Voznik je v "zver" namesto bencina natočil dizel, kar je pomenilo konec poti, piše CNN. Voznik bi moral z limuzino na letališču počakati ameriškega predsednika, zato so morali hitro poiskati novo vozilo, a je bilo nadomestno parkirano v skladišču v Jordaniji in so ga morali pripeljati vse do letališča Ben Gurion v Izraelu. To jim je uspelo v zadnjem trenutku, tik pred prihodom Obame.

Predsedniško limuzino je v lokalno mehanično delavnico v Jeruzalemu odvlekel mehanik Moti Matmon, ki je za britanski Daily Telegraph dejal, da so ga na ameriškem veleposlaništvu v Jeruzalemu prosili, da popravi limuzino in mu celo dejali, da je to Obamin avtomobil. "Niso mi povedali, kaj je z limuzino narobe. Rekli so le, da se je pokvarila. Ko sem jo prišel iskati in želel povprašati, kaj je bilo narobe, voznika ni bilo več tam. Vse skupaj je bilo kar malo smešno," je dejal mehanik, ki mu je uspelo usposobiti vozilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.