Avto
9 ogledov

Osvežitev za bavarsko trojko

Osvežitev je s seboj prinesla predvsem nekaj oblikovne dinamičnosti ter novo gen
1/11
Žurnal24 main
BMW v Parizu ne bo predstavil le povsem sveže sedmice, temveč tudi nekoliko prenovljeno serijo 3.

Tako limuzina kot karavan bosta pridobila nekaj vizualnih popravkov, ki spominjajo na že omenjenega BMW 7, in s katerimi bosta ohranili svežino do prihoda naslednje generacije. Obline imajo nekaj spremenjenih linij, ki delujejo širše- Drugačen bo sprednji odbijač z novimi meglenkami, prav tako tudi maska, sprednja svetila bodo izgubile kromaste trepalnice, ki se med kritično javnostjo niso prijele. Tudi zadnje luči imajo novo grafiko, ki deluje bolj dinamično. Nova so vzvratna ogledala.

Bavarci glede na videno torej očitno opuščajo individualen oblikovalski pristop k svojim modelom in ponovno iščejo skupne točke, ki bodo veljale za vso floto.

Nov iDrive, nov motor
Znotraj bo glavna sprememba predvsem v informacijsko-komunikacijski opravi, saj bo trojka povzela po svoji največji sestri prevzela novi (predvsem enostavnejši) iDrive. Med motorno ponudbo velja izpostaviti nov 335d agregat. S tremi litri prostornine in dvema turbopolnilnikoma šestvaljnik ponuja za 195 kW (265 KM) moči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.