Avto
122 ogledov

Pa jo imamo miss avtomobilizma

Dvajsetletna Tea Španja je v konkurenci 12 deklet postala prva miss Avtomoto Slo
1/11
Žurnal24 main
Slovenska miss avtomobilizma in motociklizma je postala 20-letna Vrhničanka Tea Španja.

"Vozniški izpit za skuter imam od 14. leta, za avtomobil pa dobro leto. Vozim mamin avto in varčujem za svojega, pnevmatike mi pa še ni bilo treba nikoli zamenjati," je povedala 20-letna Tea Španja, ko je v soboto v konkurenci 12 deklet postala prva miss Avtomoto Slovenije.

Za nagrado skuter
Tea je Vrhničanka, študira prvi letnik prava in upa, da bo ob nadaljnjem lepotnem tekmovanju imela priložnost še veliko izvedeti tudi o avtomobilizmu in motociklizmu.

Vozim mamin avto in varčujem za svojega, pnevmatike mi pa še ni bilo treba nikoli zamenjati.
Tea Španja

Za nagrado je dobila skuter, junija pa bo v Šibeniku zastopala Slovenijo na mednarodnem tekmovanju za miss Avtomoto International, kjer se bodo za ta laskavi naziv potegovale še kandidatke iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne gore, Makedonije, s Kosova ter iz Poljske, Češke in Slovaške.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

To je bila prva prireditev za miss Avtomoto pri nas, njen gostitelj in glavni sponzor pa je bila Marina Portorož. Dekleta so se predstavila v treh hodih, ocenjevala pa jih je desetčlanska komisija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.