Avto
71533 ogledov

Parkiral pred vrati - lastnik ga je zaklenil

Facebook
Na družabnem omrežju Facebooku je viralna postala fotografija vozila, ki ga je kaznoval kar lastnik stanovanja, pred katerega se je parkiral tuji voznik.

Lastnik dvorišča je pod brisalcem parkiranega vozila s tujo registrsko oznako pustil listek, objavljena fotografija na Facebooku pa je povzročila nemalo smeha, a tudi zgražanja.

Na avtomobilu pod brisalcem je bilo sporočilo: "Zaklenil sem tvoj avto, ker nam je zaprl vhod!". Fotografijo so delili številni uporabniki družabnega omrežja Facebook.

Lokacija dogodka ni znana, je pa zanimiv način, kako je lastnik stanovanja nekje na Balkanu kaznoval voznika vozila, po fotografiji sodeč iz Nizozemske. Na platišče vozila je navezal kar žico in jo na drugi strani privezal za svojo ograjo, ki vodi na dvorišče. Večina komentatorjev je objavo pospremila s smehom, so pa bili tudi taki, ko so obsodili dejanje, saj je nevarno za pešce, ki bi se lahko spotaknili čez žico, pa tudi voznika, ki, razen, če ne obvlada jezika, ni bo vedel, kaj piše na listku in ni opazil, da ima platišče privezano za ograjo. Kako se je zgodba končala, ni znano.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • tlacan 07:50 25.julij 2023.

    Jaz sem v Sloveniji imel take probleme, ko so sosedi dobesedno zaprli vrata, da sem moral kakšenkrat čez haubo plezat iz hiše. Ko sem imel toliko prostora, da sem brisal avte z bundo, sem vprašal redarja glede praske, ki bi ...prikaži več jo mogoče povzročila zadrga. Odgovor je bil, da bom moral plačati škodo - tudi, če ni bila namerna. Ukrepali pa seveda niso, ker ni izrecno prepovedano parkiranje pred vrata hiše.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:53 24.julij 2023.

    Ampak res, kako drugače razločiti neuvidevnežu, ki te zaparkira!

  • Avatar karjola
    karjola 15:25 24.julij 2023.

    Pravilno! Edino škoda ker ni dau bolj debele ketne.