Avto
8157 ogledov

Petletnik zaradi dvojnega prometnega prekrška očeta prijavil policiji

Otrok v avtu
Fantu se je zdelo očetovo početje preveč. Želel je, da naj pridejo policisti in ga stlačijo v zapor.

Očetje in sinovi. Da prvi niso vedno le vzorniki, drugi pa nočejo vedno slediti po stopinjah, je dokazal neki petletnik na severu Bavarske. 

Nemška policija v mestu Würzburg je v ponedeljek na številko za nujne klice prejela poziv z otroškim glasom, a se je nato zveza takoj prekinila. Ko je operater poklical nazaj, se je oglasil oče in se začel opravičevati za nepotreben klic.

Slušalko je podal še petletnemu sinu, da bi se še on opravičil, je poročala dpa. A je petletnik takoj izkoristil priložnost in policistu povedal, da je njegov oče pravkar dvakrat prevozil rdečo luč in da bi ga morali policisti zato nemudoma zapreti. 

Operaterju je nekako uspelo prepričati otroka, da navkljub graje vredni vožnji njegovega očeta v temu primeru ne bi bilo smiselno pošiljati policijske patrulje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • NeAnonimni 15:51 08.avgust 2019.

    1. Kako je to prišlo v medije? Je policaj-telefonist klical medije in povedal zgodbo? Pa jim je bila tako všeč, da so objavil? 2. To se zgodi, če kupiš/posodiš telefon 5 letniku. Naj ven gleda naravo, pogovarjaj se z njim.. ...prikaži več. ne pa da igrce špila, katastrofa.

  • kapibara 11:20 08.avgust 2019.

    Zdaj bo pa mulo en mesec brez sladoleda.. mama pa ne..