Avto
95069 ogledov

Po dveh letih je v avtu našla skrivni predal

Reševalni pas/Twitter
Večina mestnih avtomobilov ima pred sopotnikovim sedežem spredaj en predal, nekateri pa tudi dva. To je lastnica minija ugotovila šele po dveh letih.

Dve leti je Mollie Goodfellow vozila svojega minija, ko jo je presenetila najdba skrivnostnega drugega predala pred sopotnikovim sedežem. "Skrivni predal" je našla čisto po naključju, svoje odkritje pa delila na spletnem omrežju.

"Nekdo na Instagramu me je obvestil, da ima moj avto skrivni predal. Rekla sem si: V redu! Ta avto imam približno dve leti in mislim, da bi to morala vedeti!" Goodfellowa je pogledala in dodatni predal je bil res skrit za oblogo sprednje maske.

Na družbenih omrežjih je mogoče zaslediti številne posnetke, na katerih lastniki v svojih minijih odkrivajo skrivni predal.

Izkazalo se je namreč, da še vedno obstajajo lastniki starejših generacij minijev, ki tega predala niso poznali. Marsikdo je bil presenečen, eden od komentarjev pa je bil: "Najboljše je, da imam minija že sedem let, zdaj pa me je presenetil nov podatek. Predal sem odprl in v njem našel nek star osvežilec zraka," je zapisal eden od lastnikov minija.

Komentarjev 4
  • peter4 16:23 27.december 2022.

    Ja, s smerokazom nakazemo spremembo smeri preden se gremo razvrscat. In preden pritisnemo zavoro ob nameravanem zavijanju! Smisel je da drugi pravocasno izvejo za naso namero in se temu pravocasno prilagodijo!!!

  • rd2dmk2 12:19 27.december 2022.

    eni šele po 7 letih ugotovijo kje imajo stikalo za vklop smernikov, veste to je tistih utripajočih lučk, ki jih morate prižgat ko zavijate na križišču, pa še kza kakšno drugo opravilo.