Avto
37 ogledov

Pravilni odgovor vam prinese pet litrov vrhunskega motornega olja Shell

Shell motorno olje Shell
Shell na področju motornih olj tesno ekskluzivno sodeluje z enim od moštev Formule 1. Pred vami je nagradni kviz, v katerem podjetje Haberkorn Slovenija d.o.o., distributer maziv Shell, nekomu izmed bralcev, ki bo pravilno odgovoril na zastavljeno vprašanje, podarja pet litrov vrhunskega motornega olja Shell Helix Ultra za enkratno menjavo na servisu.

Shell sodeluje z večino priznanih proizvajalcev vozil. Najbolj tesno je dolgoletno ekskluzivno sodelovanje z enim od najslavnejših moštev v Formuli 1. Pridobljene izkušnje na dirkah F1 se prenašajo na izdelavo motornih olj za običajna cestna vozila. Shell ima mobilni laboratorij na vsaki dirki F1, kjer analizirajo številne vzorce olja in goriva. Skupaj z inženirji Formule 1 stalno izboljšujejo in prilagajajo lastnosti motornega olja in goriva.

Več o tej temi prihodnji teden, ko bomo izžrebali in objavili srečnega nagrajenca.

Zakaj izbrati Shell Helix Ultra?
Vemo, da so motorji v svoji najboljši kondiciji takrat, ko pridejo iz proizvodne linije. Motorno olje Shell Helix Ultra ima tako zmogljivost kot nobeno drugo motorno olje – motor vašega avtomobila ohranja kar najbolj blizu kondicije čistega motorja. Shell Helix Ultra presega zahtevane industrijske standarde in tako zagotavlja vrhunsko zaščito pred obrabo in odpornost proti degradaciji olja. Shell Helix Ultra prav tako omogoča izjemno delovanje motorja pri nizki temperaturi, kar omogoča hitrejši pretok olja in hitrejše segrevanje motorja.

 
NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.