Avto
71 ogledov

Predvajali bodo zadnje tri epizode Top Geara

scena 09.04.14. top gear,  Jeremy Clarkson, Richard Hammond in James May, Top Ge BBC
BBC bo predvajal doslej neobjavljen material iz zadnjih treh oddaj Top Geara, ki je bil že posnet pred incidentom in nato odpustitvijo Jeremyja Clarksona.

Kot so sporočili z BBC-ja, bodo posnete kadre predvajali enkrat poleti, na vsak način pa do konca leta, čeprav se zavedajo, da nekateri prispevki niso dokončani in da bo brez znanega voditeljskega tria v studiu nekaj manjkalo. Na BBC pa dodajajo, da se zavedajo velikega interesa javnosti glede še nepredvajanih treh epizod.

Top Gear se bo sicer v novem formatu znova vrnil na zaslone prihodnje leto, zatrjujejo pri BBC, a zaenkrat ne povedo še nič o tem, kdo bo vodil oddajo, katero predvajanje je nasilno prekinil spor, ko je Jeremy Clarkson napadel enega svojih producentov ter bil posledično suspendiran. Tudi preostalima dvema voditeljema Jamesu Mayju in Richardu Hammondu je vmes potekla pogodba. 

Clarkson je sicer v zadnjih kolumni za Sunday Times zapisal, da se bo prej ali slej vrnil z novim avtomobilskim projektom, saj se je il v času prisilnega dopusta preprosto preveč dolgočasil. Svoj izpad nad producenta je skušal opravičiti z velikanskim pritiskom, ki ga je doživljal na začetku marca zaradi suma, da je zbolel za rakom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.