Avto
17 ogledov

Redar Hillary Clinton napisal kazen

Hillary Clinton EPA
Če je vozilo parkirano napačno, si pač zasluži kazen. Čeprav pripada verjetno najvplivnejši ameriški dami Hillary Clinton.

Začetni scenarij je bil takšen kot običajno. Mestni redar v elitnem predelu Londona Westminster je opazil Mercedes-Benzov kombi, kako je parkiran na parkirišču trga St. James. Ura parkiranja tam stane preračunano 3,90 evra, a kombi za vetrobranskim steklom sploh ni imel listka.

Vestni čuvaj je nemudoma začel pisati kazen, ko se je iz bližnjega avta bliskovito vprikazalo pet pripadnikov ameriške tajne službe, ki so med mahanjem z značkami in rokami ter jeznimi besedami redarju želeli dopovedati, naj se pobere nadlegovat navadne Zemljane, saj da kombi pripada nikomur drugemu kot nekdanji prvi dami ZDA in nekdanji državni sekretarki Hillary Clinton, skoraj gotovo tudi predsedniški kandidatki na prihodnjih ameriških volitvah.

Clintonova se je namreč udeleževala slavnostnega dogodka v bližnji dvorani, kjer so ji podelili nagrado za posebne dosežke v mednarodni diplomaciji.

Nadrejeni stopili v bran

Neustrašni redar pa se ni pustil motiti in je kazen spisal do konca, je poročal Daily Mail. V bran svojemu delavcu so nemudoma stopili njegovi nadrejeni. "Nekdanja sekretarka ZDA je skoraj 45 minut parkirala brez plačila. Prepričani smo, da bo razumela, da moramo biti pravični do vseh ne glede na njihov status v svetu," so v izjavi za javnost povedali v mestnem svetu elitnega Westminster Cityja.

Se spomnite, kakšnega tretmaja so s strani mestne hiše in njenega prvega moža po navadi deležni ljubljanski redarji, če oglobijo napačnega?

Komentarjev 1
  • mima-šiš 15:10 16.oktober 2013.

    A dejte no nehat Clintonova da je sama parkirala... Avto so ce so uporabljali varnostniki ki domnevam potujejo paralelno in uporabljajo svoja sluzbena vozila ker imajo vzporedne naloge, zato domnevam da so hiteli in tezko najdejo 20x na dan ustrezen ...prikaži več parking. In 5 da jih je priteklo ven za tisti listek? Ja vejs de. Take stvari se dogajajo redno in glede na prakso, se posebej americani verjamem da se jim je gladko j.... za listek ki ga tako pokrije sluzba s svojim budgetom ker drago moji amateriji to v resnih sluzbah gre pod stroske dela. Sicer sploh nevem kaj komentiram na take nebuloze.Se bom v bodoce discipliniral in ne bom vec.

Sorodne novice