Avto
22 ogledov

S karti se bodo podili ...

V ponedeljek, 6. aprila, ob 18. uri ste vsi vabljeni v Karting center BTC v Ljub Žurnal24 main
V ponedeljek, 6. aprila, bo v Karting centru BTC potekal 2. krog Žurnalovega kartinga zvezd, na katerem pa bodo tokrat poleg znanih Slovencev sodelovali tudi bralci spletne strani zurnal24.si.

Izžrebali smo osem nagrajencev, ki se bodo med seboj pomerili v spretnosti vožnje s karti. Da bo njihova dirka še zanimivejša in da bodo dobili primerjavo s "profesionalci," smo jim za tekmeca namenili slovensko dirkačico Asjo Zupanc.

27-letna Ljubljančanka se z avtošportom ukvarja že od leta 1987, ko se je udeležila prve dirke v kartingu za državno prvenstvo Slovenije. Do leta 2000 je tekmovala v kartingu in vozila v vseh kategorijah, razen v najzmogljivejših 125ccm kartih. V skupnem seštevku je bila trikrat druga, nikoli pa ne slabša od 6. mesta. Po dveh letih premora je karting zamenjala za avtomobile in dirkala v pokalu seicento, reliju za državno prvenstvo Slovenije in gorskih hitrostnih dirkah.

Nagrajenci, ki bodo skupaj z Asjo Zupanc uživali v dirki s karti, so naslednji: Jasna Jurečič (Cerklje ob Krki), Gorazd in Matej Gošjak, Zoran Uzelac (Ljubljana), Klemen Lavrač (Dolenja vas), Aleksander Penca (Mengeš), Primož Šircelj (Trebnje) in Darinka Jeras (Kamnik). Vsi ostali ste vabljeni, da si ogledate Žurnalove športne kandidate v akciji. Dirka, v kateri bodo svoje znanje za volanom karta pokazali Alenka Bikar, Jure Robič, Vasilij Žbogar in Luka Špik, bo v ponedeljek, 6. aprila, ob 18. uri v Karting centru BTC v Ljubljani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.