Avto
10 ogledov

Še nikoli tako TOP!

Napredni nemški avtomobili še nikoli niso bili tako dostopni.

OPEL TOP ponudba z atraktivnimi in varnimi modeli je spisana na kožo še tako zahtevnim voznikom in voznicam. 

OPEL TOP modelna paleta

CORSA združuje atraktiven dizajn s prijazno in uporabno notranjostjo, njeni številni moderni tehnološki pripomočki pa olajšajo tako šviganje po mestnih ulicah kot medmestno vožnjo. Gospodično atraktivnega videza poganja pestra paleta sodobnih in učinkovitih motorjev, v posebni OPEL TOP ponudbi pa je dostopna za 109 evrov na mesec. 

Njena večja sestra ASTRA postavlja nova merila v izjemno tekmovalnem razredu, saj konkurente prekaša v učinkoviti lahki zgradbi, ki omogoča izjemno dinamično vožnjo. Z naprednimi premijskimi tehnologijami nudi izjemno udobje ter napredno tehnologijo in varnost, poudarjeno z nemško kvaliteto izdelave. V posebni OPEL TOP ponudbi je na voljo od 146 evrov dalje.

V karavanski različici kot ASTRA SPORTS TOURER jo dopolnjuje velik prtljažnik, ki zlahka odgovarja na raznolike družinske potrebe. Z inteligentnim električnim prostoročnim pomikom prtljažnih vrat bo natovarjanje in raztovarjanje pravi užitek, v OPEL TOP ponudbi pa je na voljo od 154 evrov dalje.

Pravo enoprostorsko dogodivščino za do sedem potnikov pa obljublja ZAFIRA TOURER. S številnimi družinam namenjenimi pripomočki in triki, med katerimi je tudi FlexFix - integrirani nosilec koles, ki se enostavno izvleče in pospravi v zadnji odbijač, je na voljo od 197 evrov dalje.
Bi potrebovali nekaj podobno uporabnega, le malce manjšega?

MERIVA (v OPEL TOP ponudbi od 136 evrov dalje) je kompaktni enoprostorec, ki ga poleg mladih družin še posebej čislajo starejši vozniki, saj je prilagodljiva in prijazna za uporabo. 

MOKKA je mestni športni terenec, ki se ne ustraši niti off-road izzivov. S svojo dvignjeno postavo in opcijo zmogljivega štirikolesnega pogona nudi prave odgovore na zahteve dinamičnih uporabnikov, v OPEL TOP ponudbi pa je dostopna od 173 evrov dalje.

Najmanjši, a zato bržkone najbolj atraktiven v Oplovi družini pa je ADAM. Za malčka izjemnih dinamičnih sposobnosti, ki je na daleč opazen zaradi številnih možnosti barvnih kombinacij, je v OPEL TOP ponudbi na voljo od 103 evre dalje.

Na vrhu ponudbe za najbolj zahtevne, tudi poslovne uporabnike poskrbi INSIGNIA. S svojim udobjem, vključno z ergonomskim sedeži najvišje kakovosti, naprednimi pomočniki in dinamičnimi zmogljivostmi, vas lahko v OPEL TOP ponudbi razvaja od 235 evrov dalje.

Zakaj je pravi čas za Opel?

Zaradi pestre izbire, zaradi neodvisnih testov, ki dokazujejo kakovost Oplovih avtov, in zaradi izjemne ponudbe OPEL TOP, ki s TOP bonusom nudi še dodatne ugodnosti za vse modele.  

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.