Avto
1462 ogledov

Slovensko električno kolo utira pot novi urbani mobilnosti

S-BIKES
1/4
S-BIKES
Slovenija je bogatejša za lastno blagovno znamko električnih koles. Znamka S-BIKES s svojim prvim modelom smart 01 stavi na sodoben dizajn, mestno uporabnost in fleksibilnost.

Električno kolo so razvili v podjetju Špan v sodelovanju z mednarodnimi dobavitelji. Razvijalci električnega kolesa so želeli trgu ponuditi prevozno sredstvo, ki bo v skladu z modernim trendom brezemisijske mobilnosti, hkrati pa bo tudi oblikovno všečno in uporabnosti. Pri slednjem so šli tako daleč, da je električno kolo mogoče popolnoma zložiti in spraviti celo v prtljažnike manjših avtomobilov, zato lahko smart 01 zelo dobro nadgrajuje prevoz do nekega parkirišča z avtomobilom in nato naprej do končnega cilja. 

Okvir ima vgrajeno Samsung baterijo, ki omogoča polnjenje preko običajne električne vtičnice. Baterijo je mogoče polniti tudi ločeno od kolesa, čas polnjenja pa je pet ur. Po zaslugi zmogljivega motorja in elektronike pomaga kolesarju vse do 65 km oddaljenih ciljev. Kolo ima pet načinov delovanja, ki jih uporabnik izbira preko krmilnika ECO-SPORT. Dodatno uporabnost kolesa omogoča tudi serijsko vgrajena vtičnica USB, ki omogoča polnjenje električnih naprav, kot so mobilni telefoni, navigacijske naprave ali prenosni računalniki.

Velik poudarek so namenili sami opremi in podobi kolesa S-BIKES Smart 01. Serijsko je opremljen z LED lučmi, perforiranimi visoko zmogljivimi disk zavorami, 3-krakimi litimi 20-palčnimi platišči v mat črnem izgledu, sedemstopenjskim menjalnikom Shimano s ščitnikom, potovalnim računalnikom, integriranim opozorilnim zvoncem, prilagodljivim prednjim vzmetenjem ...

Smart 01 je šele prvo izmed načrtovanih predstavnikih znamke S-BIKES. V času promocije je na voljo za 999 evrov.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • blueone 19:22 08.julij 2016.

    Želim vam veliko uspeha pri prodaji koles S-BIKES