Avto
25 ogledov

Snob z dragim avtom brez primere

Julien Chabbot Youtube
Gotovo se še spomnite fanta, ki je pred dnevi v New Yorku s ferrarijem 458 povozil policista, ko mu je ta pisal parkirno kazen? V javnost so prišla pričevanja, da gre za snoba, ki se hvali s svojo prazno glavo.

Ime mu je Julien Chabbot, na rdečih tapetah pa se pojavlja zgolj zato, ker je spremljevalec Stephanie Pratt, zvezde iz MTV-jeve resničnostne nadaljevanke The Hills.

O 28-letniku ni veliko znanega. Denarnice si je med drugim polnil z razvojem aplikacij za spletne telefone, med drugim s tisto, ki voznikom svetuje, kako se izogniti čakanju v koloni. Chabbot si je z bogastvom nato očitno poskušal kupiti še stas. Tudi tako, da vozi kakih 400 tisoč evrov vrednega ferrarija 458.

Lamborghini ni italijanski?

Po pisanju Jalopnika pa je Chabbot bolj kot ne puhloglavec brez kančka empatije do drugih ljudi. Eden od v preteklosti rednih udeležencev relija dragih vozil Gumball, ki je lani potekal tudi čez Slovenijo, se je tako reliju odpovedal prav zaradi ljudi, kot je Chabbot. Alex Roy namreč trdi, da gre za nadutega mladeniča, iz katerega neprestano letijo hvalisave besede in ki poznavalsko govori o svojih avtomobilih, vrednih po več sto tisoč evrov, čeprav je že po nekaj trenutkih jasno, da ne ve niti, kdo jih izdeluje.

Tako naj bi se v pogovoru z Royem Chabbot hvalil, da vozi samo čistokrvne italijanske izdelke, češ da samo oni znajo izdelovati avtomobile. Ko ga je Roy vprašal, kaj je vozil pred ferrarijem, mu je odvrnil, da lamborghinija. "Ampak saj lamborghiniji so Audijev izdelek," mu je pojasnil Roy. "Kaj res?" se je glasil odgovor.

Na vprašanje, ali kdaj zavije tudi na kakšno dirkališče, pa je Chabbot hvalisavo odvrnil, da ne zamudi nobene tekme formule 1 in da tja vedno potuje v prvem razredu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.