Avto
6709 ogledov

Test: Coca-Cola namesto bencina

Youtube
Ruski zanesenjaki na svojem Youtube kanalu Garage54 objavljajo nenavadne eksperimente. Tokrat so v posodo za gorivo stare lade natočili Coca-Colo.
Policija opozarja Avto Video: Kako v minuti ukradejo zaklenjen avtomobil

Poročali smo, da so pri Garage54 pred časom lado čez zimo pustil iv jezeru, ki je bilo več mesecev povsem zaledenelo. Nato so ruski ponos dvignili iz vode, jo posušili, zamenjali svečke in obrnili ključ motorja. Kaj se je zgodilo, lahko preberete tukaj, tokrat pa o drugem eksperimentu. 

Video Avto Video: Lado po pol leta izvlekli iz vode in zavrteli ključ motorja

V posodo za gorivo, v kateri je bilo že deset litrov bencina nalili še dva litra popularne gazirane pijače. Prepričati so se želeli, koliko kilometrov bodo lahko prevozili z lado, preden bo vozilo "kapituliralo".

Avto Video: V električni avto je želela natočiti gorivo

Preden pogledate video, objavljamo, da ji je uspelo prevoziti več kot kilometer.

Komentarjev 2
  • Rose_Tooth 17:47 10.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkot0 dobi več dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

  • Tupamaros 08:49 10.februar 2019.

    Dve vrečki sladkorja za kavo pa bo konec veselja za napisano bedarijo pa. Vsako tele ima svoje veselje.