Avto
703 ogledov

Toyote tudi v Murski Soboti

Toyota yaris cross Toyota
Avtohiša F. Posedi v Murski Soboti odpira servisno-prodajni salon Toyota.

Toyota širi svojo prodajno mrežo v Sloveniji. Osmim trgovcem, ki s svojimi desetimi servisno-prodajnimi centri pokrivajo dobršen del Slovenije, se pridružuje tudi Avtohiša Posedi, ki v Murski Soboti po skoraj šestmesečnem premoru odpira nov center  in prevzema vajeti znamke Toyota.

Avtomobilski ključi Avto To so najbolje prodajani avti na svetu

Avtohiša Posedi velja za tradicionalno avtomobilsko ime v Pomurju. Salon bo svoja vrata odprl v tamkajšnjem nakupovalnem središču Supernova, servis bo obratoval v obstoječih prostorih Avtohiše Posedi. Že naslednje leto pa načrtujejo gradnjo povsem novega servisno-prodajnega centra Toyota. To bo sploh prvi center v Sloveniji, ki bo v celoti zasnovan po najnovejših standardih in smernicah priznanega japonskega proizvajalca.

Toyota se v mobilno prihodnosti podaja z znamko Kinto Avto Tako še noben avtomobilski proizvajalec ni nagradil Slovenca
 
"Izzivi so naša strast. Zato z velikim ponosom in zadovoljstvom začenjamo skupno pot z znamko Toyota, ki si je v svoji skoraj devetdesetletni zgodovini prislužila sloves izjemne kakovosti, zanesljivosti in trajnostnega delovanja. Že naslednje leto načrtujemo gradnjo novega sodobnega centra, ki bo zagotovo še bolj pozitivno vplival na priljubljenost znamke Toyota v Pomurju," je ob otvoritvi povedala Simona Farkaš, direktorica Avtohiše Posedi.

 | Avtor: Toyota Toyota

Toyota sistem proti kraji Inovativna rešitev Avto Male pike preprečujejo kraje velikih avtov

Ob odprtju jim je dobrodošlico ob vstopu v družino Toyota zaželel Kensuke Tsuchiya, predsednik Toyota Adria: »Verjamemo, da bomo tudi v Pomurju s Posediji sledili naši skupni misiji in skrbeli ne zgolj za prodajo vozil znamke Toyota, temveč za širjenje sreče, ki dela našo družbo boljšo. Dobrodošli v naši družini, kjer si ne glede na »vremenske situacije« vedno stojimo ob strani.«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.