Avto
13 ogledov

Tragikomičen lov in spopad voznikov

Lov v Rusiji Youtube
Težko si je zamišljati, s čim vse sta bila podprta ruska voznika, ki sta uprizorila divji lov drug na drugega, končala pa z obračunom z lopato in nožem v jarku ob razbitem vozilu.

Kako se je vse skupaj začelo minulo nedeljo, ni znano, žolč voznika sive toyote camry pa se je očitno prelil prek vseh robov, saj se je pognal v divji lov za "pobeglim" voznikom mazdinega enoprostorca. V vmesnem "postanku" se zdi, kot da je lovec na svoj plen celo streljal, okoli tretje minute videoposnetka, ki ga je očitno napravil naključni mimovozeči, pa je uspelo vozniku toyote nasprotnika zriniti s ceste z nevarnim manevrom.

Spopad se je nadaljeval peš, pri čemer se je vojna sreča nasmehnila vozniku mazde, saj je "toyotar" najprej grdo zabredel v blato, nato pa še grdo padel s strehe enoprostorca. Vmes se je "mazdar" dokopal do lopate in začel loviti naokoli žolčnega napadalca. 

Tragedija ali komedija? Presodite sami, uvodno poglavje je pri 50 sekundi posnetka, prvi spopad pri 2:30, del od 3:00 dalje pa si velja ogledati v celoti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.