Avto
209 ogledov

Ura podvoji vrednost že tako prestižnega bentleyja

Bentley ura
1/4
Bentley
Bentley bentayga je že z osnovno opremo najdražji suv pod soncem, v Nemčiji bo osnovna cena od 210.000 evrov dalje. Kupec pa ima na listi doplačil tudi stvarco, s katero si lahko v hipu podvoji vrednost avtomobila.

Verjetno gre za enega najdražjih dodatkov v svetu serijskih avtomobilov, ironija je, da niti ne pripomore h kaj drugačni vožnji, saj boža le lastnikov prestiž.

Govora je o analogni uri proizvajalca Breitling, ki si jo lastnik lahko dá umestiti na sredino armaturne plošče v novem Bentleyjevem suvu z imenom bentayga. Pri uri gre za model mulliner tourbillon, ki ga odlikuje filigranska tehnologija samonavijanja, neodvisno od kakršnegakoli napajanja. Povedano drugače, kar bentley bentayga izžareva na cesti, breitling mulliner tourbillon dokazuje pri obvladovanju merjenja časa.

Ura je standardno obdana z zlatom, opcija je le, ali gre za belo ali rožnato zlato. Kazalce krasijo diamanti, številčnice so iz biserov ali ebenovine. Uradno cena sicer ni znana, a po navajanju Chrisa Harrisa časomerilni luksuz stane 200.000 evrov!

Noro, še posebej ker verjetno že tudi standardna ura v bentaygi čisto spodobno opravlja svoje delo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.