Avto
41 ogledov

V mercedese bodo vgrajevali garmine

Mercedes-Benz razred A Gregor Prebil
Proizvajalec navigacijskih naprav Garmin je postal dobavitelj vgradne navigacije za bodoča vozila znamke Mercedes-Benz.

Velikan v satelitski navigaciji je razglasil, da je Daimler AG izbral Garmin kot globalnega dobavitelja navigacij za prihajajoče Mercedes-Benz modele. Garminova nagrajena navigacija bo v celoti integrirana v Mercedes-Benz infozabavnih sistemih v naslednjih štirih let.


“Počaščeni smo z Daimlerjevim zaupanjem v Garmin in veselimo se sodelovanja z njimi pri dobavi izjemne navigacijske najzahtevnejšim voznikom na svetu,” je povedal Matt Munn, Garmin managing director automotive OEM.

Osnovana na Garminovem uporabniškem vmesniku, ki je enostaven za uporabo, bo napredna navigacijska funkcionalnost neopazno integrirana v Mercedes-Benz infozabavne sisteme za nudenje učinkovite in intuitivne izkušnje. Kot dodatek prikazu navigacijski napotkov in kart na v centralno konzolo vgrajenem zaslonu, bodo imeli uporabniki dostop do pomembnih informacij, kot so npr. naslednji zavoj, tudi na majhnem zaslonu nameščenim v armaturni plošči za volanom. Mercedes-Benz infozabavni sistem bo moč upravljati preko centralnega nadzornega vrtljivega gumba ali z glasovnimi ukazi. Poleg tega bo Garminova navigacijska programska oprema naslednje generacije zagotavljala ključne informacije o lokaciji za sistem ADAS (ang. Advanced Driver Assistance), kateri voznikom nudi pomoč v težavnih situacijah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.