Avto
6458 ogledov

Večina Slovencev ne bi mogla plačati servisa super avtomobila

Menjava olja pri bugatti veyronu Youtube
Nakup avtomobila je ena, vzdrževanje pa druga zgodba. Tudi, če bi bugattija veyron dobili zastonj, večina ne bi imela dovolj denarja niti za menjavo olja.
Bugati veyron veyron Avto Veyronu šteti dnevi

Superšportni avtomobil bugatti veyron velja za enega najhitrejših avtomobilov na svetu. Pri doseganju hitrosti krepko nad oznako 330 km/h mora vse delovati brezhibno. Tudi vgrajeni materiali morajo biti primerni za njegove športne karakteristike. Motorno olje ni izjema. Je pa zato ta hiperavtomobil zelo zahteven za vzdrževanje in nočna mora serviserjev. Proces servisiranja je zahteven, kompleksen in dolgotrajen.

Bugati veyron Če še niste kupili... Avto Ne morete več kupiti veyrona in huayre

Menjava olja pri bugatti veyronu | Avtor: Youtube Youtube
Menjava olja pri bugatti veyronu | Avtor: Youtube Youtube

Nesrečni lastnik bugatti veyrona je po nesreči avtomobil odpisal. Foto: Youtube Se spomnite pelikana? Avto Zapor, ker je z veyronom zapeljal v jezero

Redni servis za veyrona stane 18 tisoč evrov in vključuje zamenjavo olj in filtrov. Delo traja 27 ur predvsem zato, ker morajo razstaviti velik del vozila, da bi se dokopali do filtra olja. Za kako zahteven proces gre, razkriva videoposnetek.

Komentarjev 6
  • pavel03 22:10 27.julij 2018.

    Nimam želje po takšnem avtomobilu, to kupujejo le tepci...

  • pavel03 22:09 27.julij 2018.

    Nimam želje po takšnem avtomobilu, to kupujejo le tepci...

  • mario61 14:05 27.julij 2018.

    Poučen članek ni kaj. Večina Slovencev ki nihamo med Bugattijem in Dacio se bomo po vsej verjetnosti odločili za slednjo.😊

Sorodne novice