Avto
62 ogledov

Video: Nemški policist s sladoledom v roki ustavil motorista

Nemški policist Youtube/Raw Leak
Saj ni res, pa je. Policist v Nemčiji je kar s sladoledom v roki ustavil predrznega motorista. Tudi med postopkom se ni pustil zmotiti in se je še naprej predajal sladkim užitkom.

Videoposnetek  iz Nemčije je verjetno eden najbolj zabavnih posnetih prizorov policijskega lova nasploh. 

Mladi motorist s kamero na čeladi je nič kaj počasi in očitno na neregistriranem motorju vozil po bavarskem mestecu, ko ga je pričel zasledovati policijski avto s sireno. Motorist je skušal pobegniti, a se nemški zelenci niso dali in so ga dohiteli. V tistem se je motorist vdal in ustavil, nakar je sledilo presenečenje, ko je iz sopotnikovega mesta prilezel na plano policist s sladolednim kornetom v rokah.

Policist se ni pustil motiti in je med lizanjem kepice družno s kolegom verbalno dal vedeti mladeniču, da je naletel na prekaljena policista in da je bil izid lova vnaprej znan. Poskus izgovora, da mu je tablica odpadla med vožnjo, sta policista hitro zavrnila.

"Potreboval boš hitrejši motor, če nama boš želel pobegniti," mu je dejal policist - voznik. In ob tem zmagoslavno pokazal na svoje orodje, policijski BMW X3. "Ta motor ni vreden nič. Treba si bo kupiti kaj boljšega," je še zabavljal čez mladeniča, medtem ko je drugi policist mirno lizal dalje, kamera pa še vedno snemala. Videoposnetek se je sprva pojavil na omrežju Reddit, kjer so komentatorji hvalili umirjen odnos nemških policistov do prekrškarja. "V ZDA bi te trenutek potem, ko bi skočili iz avta, podrli na asfalt in te vklenili," je zapisal eden.

Kako je videoposnetek, ko je prišel v javnost, vplival na nadrejene na policiji, ni znano. 

dezurni@zurnal24.si

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 1
  • kapibara 19:47 05.junij 2016.

    Mulo kriv, kaj ga je pa sredi malce zmotu.. bi pa ja počakal s prekrškom, še pol ure..