Avto
6846 ogledov

Video: Tako je videti avtomobilski salon po poplavi

Facebook
Na družabnih omrežjih se vrstijo video objave katastrofalnih poplav v Nemčiji in Belgiji. Tudi avtomobilski saloni s prestižnimi vozili so bili pod vodo.

Nemčijo in dele Belgije so prizadele najhujše poplave v zadnjih desetletjih. Količina padavin je bila rekordna. Več kot sto ljudi je izgubilo življenje, na stotine je še vedno na seznamu pogrešanih. Na pomoč pri reševanju je prišla tudi vojska. 

Distrakcija med vožnjo Video Avto Video: Se prepoznate v katerem od teh voznikov in voznic?

Na posnetkih, ki se vrstijo na spletu so številni uničeni in potopljeni avtomobili. Na spletu se je pojavil tudi videoposnetek, posnet v Audiju Zentrum v Leverkusnu, ki prikazuje posledice poplave - več modelov znamke Audi je popolnoma uničila ogromna količina vode, ki je vdrla v prodajni salon.

Tesla menjalnik Video Avto Video: Ste že videli "menjalnik" v novi tesli?

Nesreča motoristi Video Avto Video: Vzrok za hudo nesrečo menda valovita cesta

Video je na Facebooku objavil Roberto Ciulla, ki je dan po poplavi obiskal prodajni salon Audija. Številni avtomobili so zaradi poplave povsem uničeni, V salonu so bili tudi 'RS' modeli, najbolj opazna primerka pa sta siva RS6 avant z odprtimi zadnjimi vrati in bel RS Q3 sportback.

Avto 8 SUV-jev in strm klanec - zmorejo?

Na posnetku so tudi električni modeli, kot sta e-tron GT in e-tron sportback.
 

Komentarjev 2
  • jakec1575 21:21 18.julij 2021.

    malo bojo sporial, popravil in prodal v slovenijo za super akcijsko ceno. kupcev bo ko pečka.

  • Barbara_Small 15:20 18.julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦