Avto
4810 ogledov

Video: Vzrok za hudo nesrečo menda valovita cesta

Youtube
Policija: Naj bo to opozorilo vsem motoristom.

Pretresljiva nesreča se je zgodila na cesti DW 911 na Poljskem. 43-letni voznik motornega kolesa in njegov sopotnik sta bila hospitalizirana. Med razlogi za nesrečo menda tudi valovita cesta, čeprav o glavnem razlogu ni dvoma.

Avto 8 SUV-jev in strm klanec - zmorejo?

Poljska policija se je odločila, da bo video gradivo objavila kot opozorilo drugim motoristom. Video zapis prikazuje, kako je voznik motornega kolesa med vožnjo izgubil nadzor nad motociklom in trčil v pregrado ob cesti. Voznik in njegova sopotnica sta bila s hudimi poškodbami prepeljana v bolnišnico.

Komentarjev 2
  • sam1 10:15 18.maj 2021.

    Ja,ta tip se je vrgel ven tako neumno,kot bi bil na GP-ju in s to njegovo kahlo,sopotnico in tovorom ni imel niti najmanjše šanse,četudi bi bila cesta gladka kot steklo.....

  • rd2dmk2 09:35 18.maj 2021.

    ok, takle slamom me zmerom postavi na obrate. in pravjo motoristi da so ogrožena sorta na cesti. da ti takole z desne uleti. kaj če bi voznik se mal ustaršu pa mal trznu pa bi še on šel v ogrado ...prikaži večo ? po drugi strani pa.. valovita cesta !!!, a čez dve uri pa naslednji motorist po lojtrci v bando, pa upajmo da ne na britof. kva a nej primem motor pa peš čez grbine ?

Sorodne novice