Avto
6204 ogledov

Volkswagen prav potiho predstavil karavanskega golfa

Volkswagen golf variant
1/12
Volkswagen
Volkswagen je osmo generacijo golfa razširili še na karavana in alltracka.

Karavanski golf, ki ga pri Volkswagnu imenujejo variant je nekoliko daljši od predhodnika (zdaj v dolžino meri 463 cm), ima tudi daljšo medosno razdaljo (268 cm), kar pomeni, da ima več prostora za noge potnikov na zadnjih sedežih. Nekaj večji je tudi prtljažnik, ki se je iz 605 litrov povečal na 611 litrov oziroma 1642 litrov, v primeru podrtja zadnje klopi.

Volkswagen golf variant | Avtor: Volkswagen Volkswagen

Hyundai i30N Avto Ko ne tekmuješ z golfom, ampak s kono

Prtljažna vrata se odpirajo s pritiskom na gumb in tudi prostoročno, prtljažnik pa vključuje kljuke za obešanje vreč, pritrdilne obročke, dve vtičnici, eno 12-voltno in eno 230-voltno.

Volkswagen golf variant | Avtor: Volkswagen Volkswagen

VW Passat Avto Znane prve podrobnosti o novem passatu!

V opremi bo seveda nov infotainment z zaslonom občutljivim na dotik, digitalna instrumentalna plošča, "Travel Assist" sistem za polsamodejno vožnjo, kot tudi sistem Car2X, ki novemu golfu omogoča komunikacijo in izmenjavo informacij z okolico (povezuje se z vozili in prometno infrastrukturo na razdalji 800 metrov).

Volkswagen golf variant | Avtor: Volkswagen Volkswagen

VW tiguan Avto To po novem ponuja najbolje prodajan VW

V ponudbi bodo na začetku turbo bencinski motorji in turbo dizelski motorji z razponom moči od 88 kW (110 KM) do 110 kW (150 KM), vključno z mehkim hibridom oznake eTSI), kasneje pa bodo na voljo še druge opcije. V modelni paleti naj bi se znašel tudi športni golf variant R z 2,0-litrskim turbo motorjem in okoli 246 kW moči (330 KM).

Volkswagen golf variant | Avtor: Volkswagen Volkswagen

VW ID.4 Avto Nov korak VW v električni preobrazbi

Novost je tudi različica alltrack, torej različica s povišanim odmikom od tal, robustnejšo zunanjostjo, večjimi platišči in bogatejšo opremo, vključno s pogonom na vsa štiri kolesa 4Motion. 

V Evropi bo možno varianta dobiti še letos.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.